Yarı Finalistler Belli oldu

15 Nisan 2019 18:22 Özalan Derneği 2313

FUTBOL TURNUVASININ GRUP AŞAMALARI TAMAMLANDI

Gençlik Komisyonu’nun düzenlediği 8’inci Geleneksel Futbol Turnuvası’nda grup aşamaları

14 Nisan Pazar günü A ve B gruplarında oynanan maçların ardından tamamlandı.

Sezgin Gümüş’ün kaptanlığını yaptığı Yeşilçam Spor futbol takımı A grubunu lider tamamlayarak B grubunu ikinci sırada tamamlayan Tarık Özdemir’in kaptanlığını yaptığı Demir Rulman Spor ile eşleşti.

Eray Şahin’in takımı 1923 Özalangücü Spor ise B grubunu lider tamamlayarak A grubu ikincisi Sinan Gümüş’ün kaptanlığını yaptığı Keyf-i Sefa futbol takımı ile eşleşti.

Bu eşleşmelerin ardından yarı final karşılaşmaları 21 Nisan Pazar günü oynanacak.

Bu arada turnuvada gol krallığı yarışı da son hızla sürüyor.

Grup maçları sonunda 14 gol atan Sezer Özdemir zirvede bulunuyor. Sezer Özdemir’i 12 gol ile Umut Öztürk, 11 gol ile Olgun Gümüş ve Eren Gümüş takip ederken Sinan Gümüş’ün de 10 golü bulunuyor.

İlk Yorumlayan Siz Olun!
Niksar Çamiçi Özalan Derneği

Niksar Çamiçi Özalan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait güncel bilgi ve haberlerin yer aldığı resmi dernek sitesi

Özalan Derneği

Asurlar Sk. No:20 Mehmet Akif
34307 Küçükçekmece /

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.