Tavla Turnuvası Şampiyonu Özay Gümüş Oldu

20 Mayıs 2019 11:54 Özalan Derneği 2634

Finalde Eren Kaya ile karşılaşan Özay Gümüş rakibini 5-4 yenerek şampiyon oldu.

Derneğimiz, Gençlik Komisyonu’nun düzenlemiş olduğu Tavla Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada yarışmacılar rakipleri karşısında galip gelmek için zar attı. Yoğun katılımın sağlandığı turnuvanın finalinde Eren Kaya ile karşılaşan Özay Gümüş rakibini 5-4 yenerek şampiyon oldu. Turnuvayı düzenleyen Gençlik Komisyonu adına açıklamada bulunan Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Erdi Gümüş; “Gençlik Komisyonu olarak gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılım bizi çok memnun etti. Her yıl düzenlemeyi düşündüğümüz tavla turnuvasını da artık futbol turnuvası gibi gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz. Tavla turnuvası yoluyla kuşaklar arasında daha iyi bir kaynaşma sağlanıyor. Gençlik komisyonu olarak etkinliklerimizi sürdüreceğiz, katılan ve bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler
Niksar Çamiçi Özalan Derneği

Niksar Çamiçi Özalan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait güncel bilgi ve haberlerin yer aldığı resmi dernek sitesi

Özalan Derneği

Asurlar Sk. No:20 Mehmet Akif
34307 Küçükçekmece /

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.